GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ VE NOT DÖKÜM BELGESİNİ (TRANSKRİPT) YENİDEN ALMAK İSTEYEN MEZUNLAR İÇİN DUYURU
  18 Eylül 2019

Yüksekokulumuz mezunlarına Okulumuzca verilen Diploma / Geçici Mezuniyet Belgesi ve Not Döküm Belgesinin (transkript) kayıp vb. durumlarda yeniden alınmak istenilmesi halinde, her belge için ayrı ayrı Halkbank Ankara Gölbaşı Şubesi (TR26 0001 2009 3850 0080 0000 16) Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi hesabına 135 TL yatırılıp, (açıklamaya T.C. Numarası, Ad, Soyad ve Belge Adı yazılacak) aşağıda ekte örneği bulunan dilekçe doldurularak, banka dekontu ile birlikte Yüksekokulumuzun faks numarasına gönderilmesi gerekmektedir.

Yüksekokulumuzdan mezun olduktan sonra yeni bir üniversiteye kayıt yaptıran ve ortak bazı derslerden muaf olmak isteyen mezunlarımız istedikleri derslerin içerikleri için Ziraat Bankası Kastamonu Şubesi ( TR49 0001 0001 5100 0010 0055 38 ) Kastamonu Defterdarlığı Hesabına her bir ders için 5 TL yatırılıp (açıklamaya T.C. Numarası, Ad, Soyad ve Belge Adı yazılacak) aşağıda ekte örneği bulunan dilekçe doldurularak, banka dekontu ile birlikte Yüksekokulumuzun faks numarasına gönderilmesi gerekmektedir.

Dilekçesi ve dekontu Yüksekokulumuza ulaşanların talep ettikleri belgeleri düzenlendikten sonra dilekçelerinde belirtmiş oldukları adreslerine posta yolu ile gönderilecektir.

NOT: Mezuniyet belgesi veya transkript talebinde bulunup kurumsal e-posta adresine gönderilmesini isteyenler dilekçelerinde bu durumu belirtmeleri gerekmektedir.

Fax:0366 212 48 32

ÖRNEK DİLEKÇE