2019 Yılı PMYO Giriş Sınavını Kazanan Yedek (19.Dönem PMYO) Adayların Dikkatine
  05 Kasım 2019

2019 Yılı PMYO Giriş Sınavını Kazanan Yedek (19.Dönem PMYO) Adaylara Duyuru

Yüksekokulumuza planlanan öğrenci adaylarının geçici kayıt için 8 Kasım 2019 Cuma günü 08.00 - 17.00 saatleri arasında Yüksekokul Müdürlüğümüze gelerek kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Adaylar geçici kayıtlarını yaptırdıkları andan itibaren intibak eğitimine başlayacak olup, okulumuzda yatılı olarak kalacaklardır. Adayların anne ve babasının ikamet adresleri ile doğum yeri ve tarihleri kayıt esnasında lazım olacaktır.

ÖĞRENCİ ADAYLARININ YANINDA GETİRMESİ GEREKEN EVRAKLAR

1- Mezun olduğu Lise diploması veya geçici mezuniyet belgesi (e-devlet çıktısı olur),

2- 6 adet vesikalık fotoğraf (fotoğraflar biyometrik olmayacak ve son altı ay içinde çekilmiş, tıraşlı ve fotoğrafların hepsi aynı olacak),

3- Nüfus cüzdanı fotokopisi (2 adet),

4- Askerlik yapanlar için terhis belgesi aslı ve bir adet fotokopisi (e-devlet çıktısı olur),

5- Askerlik yapmayanlar için askerlik ile ilgili durumlarını gösterir belge (e-devlet çıktısı olur), 2001 yılı ve sonrası doğanların belge getirmelerine gerek yoktur,

6- Evli olan adaylar için eşinin 1 adet vesikalık fotoğrafı (son altı ay içinde çekilmiş olacak), kimlik fotokopisi ve evlilik cüzdanı fotokopisi

7-  2. Yedek planlaması ile Okulumuza gelecek olan adaylar Noter Onaylı yüklenme senetlerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

NOT: Herhangi bir Üniversitede kaydı olan veya okuyan adaylar Yüksekokulumuza gelirken lise diploması veya geçici mezuniyet belgesinin aslını (e-devlet çıktısı olur) getirmeleri halinde kayıtlı veya okudukları üniversiteyle ilgili bir işlem yapmalarına gerek yoktur.

Adaylar intibak eğitimi süresince yatılı olarak okulda kalacaklarından dolayı aşağıdaki eşyaları yanlarında getirmelidirler:

• Yeteri kadar kıyafet,
  • Koyu renkli eşofman takımı,
  • Koyu renkli pantolon,
  • Koyu renkli spor ayakkabısı,
  • Tıraş malzemesi,
  • Pijama takımı,
  • Havlu,
  • Terlik vb.

Adayların ses, görüntü ve depolama özelliği olan her türlü cep telefonu (akıllı ve hertürlü kameralı telefon), dizüstü veya tablet bilgisayarı, fotoğraf makinesi, kamera vb. elektronik cihazları yanlarında getirmeleri  YASAKTIR.

(KAMERASIZ TELEFON GETİRİLEBİLİR)

Haber Paylaş