ŞEHİTLER ANITI AÇILIŞI
  15 Temmuz 2020

Yüksekokulumuzdan mezun olan ve görevleri sırasında şehit olan meslektaşlarımızı Yüksekokulumuzda öğrenim gören öğrencilerimize tanıtmak, gelecek nesillere isimlerini aktarmak ve her daim gönüllerimizde anmak amacıyla yapılan ŞEHİTLER ANITI ve 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ KÖŞESİ'nin açılışı, 15/07/2020 günü Kastamonu Valimiz Sayın Avni Çakır tarafından yapıldı.

Ayrıca açılışa Garnizon Komutanı Personel Albay Gamze Aydoğdu, Belediye Başkanı Vekili Mehmet Yurt, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Uzun, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mücahit Avkıran, 5’inci Jandarma Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Orhan Sırma, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Kastamonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu ve daire amirleri katıldı.