2024 YILI PMYO SINAVINI KAZANAN ADAYLARA DUYURU
  25 Eylül 2024

23. DÖNEM PMYO KAYDI İÇİN OKULUMUZA GELECEK OLAN ÖĞRENCİ ADAYLARININ KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GETİRECEKLERİ EVRAKLAR

ASKERLİK İLE İLGİLİ BELGELER

1-Askerlik hizmetini yapmış adaylardan “Terhis belgesi” (2 Adet Fotokopisi).  Askerliğini yapmayan adaylar için Durum Belgesi (e-Devlet üzerinden alınabilir.)
2- Askerlik süresince alınan hava değişimi ve heyet raporu. (Aslı ve 2 Adet fotokopisi)
3- Askerlikten muaf veya Askerliğe elverişli olmadığını gösterir onaylı belge. (Aslı ve fotokopisi)

GEREKLİ BELGELER
1-Adayın kendisinin Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi (1 Adet)
2-Adli sicil kayıt belgesi ( Son 15 gün içerisinde e-Devlet üzerinden alınacak, 1 suret.)
3-Yerleşim yeri belgesi (İkametgâh belgesi) e-Devlet üzerinden alınabilir.
4-Kendisine veya eşine ait isim, soy isim veya yaş değişikliği varsa buna ait mahkeme kararı.
5-Kan Grubunu gösterir belge (Ehliyet veya Nüfus cüzdanında yazıyorsa 1 adet fotokopileri yeterli olacaktır.)
6-Son altı ay içerisinde çekilmiş 6 adet vesikalık fotoğraf (Sakalsız, Saç tıraşı olmuş şekilde ve her fotoğrafın arkasına isim-soy isim ile T.C. Kimlik No yazılacak)
7-Herhangi bir sebepten dolayı şüpheli ya da sanık olarak mahkemesi devam eden ya da mahkemesi sonuçlanan (Kesinleşme Şerhi ile Beraber) Mahkeme ile ilgili tüm evrakları mühürlü-onaylı olarak yanlarında getireceklerdir.
8-Evlilik cüzdanının aslı ve evlilik cüzdanının ilk üç sayfasının fotokopisi (2 suret)
9-Siyasi Parti üyeliğin bulunmadığına dair belge (E-Devlet üzerinden alınacak)
10-Mezun olduğu Liseye ait diplomanın aslı ve onaylı örneği (2 Adet Fotokopisi) (Diplomasını kaybedenler için Noter tasdikli öğrenim durum belgesi)

*** HER ÖĞRENCİ ADAYININ SAĞLIK KURULU RAPORU İÇİN E-NABIZ SİSTEMİNDE Kİ SMS ONAYINI SAĞLIK KURULU RAPORU İŞLEMLERİ BİTİMİNE KADAR KALDIRMASI GEREKLİDİR.

OKULA GETİRİLMESİ YASAK OLAN MALZEMELER

1-Ses ve görüntü kaydetme, depolama ve oynatma özelliği bulunan; akıllı cep telefonu, laptop, tablet, bilgisayar, fotoğraf makinesi, kamera, radyo, usb bellek özelliği olan mp3 çalar vb. gibi her türlü elektronik cihazlar,
2-Öğrenci ya da öğrenci yakınları tarafından okula getirilen ya da gönderilen her türlü yiyecek ve içecekler,
3-Doktor raporu ya da reçetesi ibraz edilemeyen ilaçlar ile her türlü bitkisel ilaç ve takviye besin maddeleri,
4-Her türlü yanıcı, kesici ve delici aletler,
5-Alyans ve saat hariç her türlü takı veya aksesuarlar,
6-Her türlü siyasi ya da ideolojik yayın ve malzemeler okulumuza getirilmeyecektir.

GETİRİLMESİ GEREKENLER

1-Pijama, terlik, havlu, yeteri kadar iç çamaşırı, çorap, tıraş malzemesi, şampuan vb. kişisel malzemeleri,
2-Mevsim şartlarını göz önünde bulundurarak resmi istihkakları kendilerine dağıtılana kadar kışlık mont, içlik, siyah kışlık bot vb. yeteri kadar nakit para. (Kastamonu ili soğuk ve yağışlı hava şartlarına sahiptir.)
3-Ceket (Siyah veya Lacivert), Kumaş pantolon (siyah veya lacivert 2 Adet ), beyaz gömlek (2 adet), lacivert kravat, 1 çift siyah kundura
4-Eşofman takımı ve spor ayakkabı (Siyah ya da Lacivert)

*** Müdürlüğümüze planlaması yapılan adaylar 01.10.2024 Salı günü saat 17:00’ a kadar geçici kayıtlarını yaptırmak üzere okulumuzda evrakları ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.

***  Öğrenci adaylarının okula girişlerinden itibaren barınma ve yemek ihtiyaçları okulumuz tarafından karşılanacaktır.

***Okul kantinimizde tüm alışverişler sadece kredi kartı ve banka kartı ile yapılabilmektedir.

*** Değişiklikler Okulumuzun internet sayfasından duyurulacaktır. İnternet sayfamızın takip edilmesi gerekmektedir.

UYARI: Öğrencilerimizin mağdur olmaması için yukarıda belirtilen maddelere dikkat etmeleri gerekmektedir. Kayıt için gelecek tüm öğrencilerimizin, okulumuza gelmeden önce saç, sakal ve bıyık tıraşı olmaları gerekmektedir.